TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos, deoarece orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și a Condițiilor prezentate aici.

DURATA UNUI PROIECT

DREPTURI DE AUTOR

REVIZUIRI SI MODIFICARI

POLITICI DE PLATA

SITE-UL ACTUAL

DURATA UNUI PROIECT

H&SEQ Total Consulting va face toate eforturile rezonabile pentru a oferi un draft de proiect și revizuirea acestuia în termenii conveniți în cadrul consultărilor inițiale.

În situația în care volumul de activitate al H&SEQ Consulting este mai mare decât de obicei, proiectul dumneavoastră va fi programat pentru un interval de timp pe care-l vom stabili împreună de comun acord.

Proiectele aprobate vor fi publicate pe un server privat pentru revizuire de către dumneavoastră astfel încât să puteți da un feedback în timpul dezvoltării acestuia. Accesul pe acest server se va face în mod securizat folosind un sistem de autentificare bazat pe nume de utilizator și parola.

H&SEQ Consulting va analiza feedback-ul dumneavoastră și va revizui proiectul dacă va fi necesar. Revizuirile vor fi prezentate în intervalul de timp specificat de dumneavoastră și vor fi aplicate proiectului în derulare.

DREPTURI DE AUTOR

Clientul garantează necondiționat că orice element grafic sau în format text furnizate către Info Management pentru includerea în cadrul unui proiect nu încalcă drepturile de autor sau mărcile înregistrate ale unor terțe părți.

Este responsabilitatea clientului să se asigure că numele, serviciul sau campania derulată nu încalcă un drept sau o marcă deja înregistrată și nu aduce niciun prejudiciu de imagine unor terți.

Dreptul de proprietate asupra proiectului final devine eligibil cu acces nelimitat, nedeterminat și fără restricții de design numai după plata tuturor obligaților ce decurg din contractul de colaborare încheiat între client și H&SEQ Total Consulting.

H&SEQ Total Consulting își rezervă dreptul de a păstra conceptul și tehnicile de design folosite în cadrul proiectului în vederea expunerii acestor materiale în cadrul materialelor sau secțiunilor promoționale cu excepția cazului de excludere solicitată în mod expres, în scris de către client.

REVIZUIRI SI MODIFICARI

Orice solicitare de revizuire sau suplimentare a proiectului aflat în dezvoltare trebuie adusă la cunoștința managerului de proiect desemnat și se va face numai în scris prin email sau prin intermediul secțiunii dedicate din zona client. Clientul va înțelege că activitatea de revizuire și modificările de proiect pot fi facturabile cu excepția cazurilor în care s-a precizat altfel.

POLITICI DE PLATĂ

Designul și dezvoltarea sunt activități care țin de experiență și sunt procese creative originale ce sunt consumatoare de timp. Fiecare proiect are unicitatea sa și din acest motiv tarifarea este și va fi diferită.

H& SEQ Total Consulting nu se va implica în activități speculative și nu va onora toate solicitările primite doar de dragul demonstrației sau al designului. Serviciile facturate în valută pot fi plătite și în lei la cursul valutar stabilit de Banca Națională a României, din ziua emiterii facturii.

SITE-UL INFOMANAGEMENT.RO

Dacă nu se specifică și/sau nu sunt acreditate, toate informațiile aflate pe site-ul infomanagement.ro, indiferent de modul acestora de prezentare (imagine, text, video, modele, grafică), sunt drepturile de autor ale H & SEQ Total Consulting. Toate drepturile sunt rezervate. Reproducerea acestor informații fără acordul explicit în scris, din partea H&SEQ Total Consulting nu este permisă si intra sub incidenta legislației în vigoare aplicabila inclusiv pe teritoriul României.

[ultimate_gdpr_terms_accept]

SUS