ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot vedea site-ul înainte de a fi publicat?

Sigur! Veți putea vizualiza site-ul web permanent, pe tot parcursul dezvoltării prin intermediul contului pe care vi-l vom pune la dispoziție pe serverul nostru online. De fiecare dată când vom face o modificare importantă la situl dumneavoastră vom actualiza pagina astfel încât veți fi mereu la curent cu evoluția proiectului.

În plus, veți putea face observații sau raporta erori prin intermediul sistemului pus la dispoziție pe contul dumneavoastră, iar acestea vor fi luate în considerație în cel mai scurt timp.

Ce materiale trebuie sa furnizez
pentru dezvoltarea unui site?

H & SEQ Total Consulting vă oferă posibilitatea de a nu fi nevoiți să ne puneți la dispoziție niciun material, noi fiind în acest caz responsabili și pentru asigurarea materialelor necesare dezvoltării proiectului. Acest lucru va adăuga un plus la capitolul optimizare pentru motoarele de căutare, în schimb va creste prețul și timpul necesar dezvoltării site-ului.

Dacă firma dumneavoastră folosește deja o temă de culori, suntem gata să dezvoltăm un design pornind de la acestea. De asemenea, orice alt element grafic sau de conținut va fi integrat în designul prestabilit.

Imaginile vor fi furnizate în format electronic. Dacă scopul proiectului este re-designul sau completarea unei pagini vechi, materialele deja existente pot fi folosite în dezvoltarea noului conținut și astfel se poate scurta semnificativ timpul de execuție al noului proiect.

Care este prețul unui site?

Prețul unui site web poate varia forte mult în funcție de soluția aleasă. Complexitatea proiectului, timpul în care se așteaptă finalizarea lui, cantitatea de resurse pe care ni le puneți la dispoziție sunt doar câțiva dintre factorii care pot influența prețul unui site web.H & SEQ Total Consulting vă pune la dispoziție mai multe pachete de web design din care puteți alege soluția cea mai potrivita nevoilor dumneavoastră.

În cazul în care aveți nevoie de ajutor în alegerea celei mai potrivite soluții sau considerați că nici unul dintre pachete nu vi se potrivește, puteți cere o ofertă personalizată, completând formularul de solicitare ofertă. Vom analiza toate aspectele pe care le menționați și vă vom trimite un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Cât mă costă consultanța
în vederea realizării unui site?

Nu vă costă nimic. Consultanța privind alegerea numelui de domeniu, tipul de hosting potrivit proiectului ales precum și tipul de site potrivit afacerii dumneavoastră nu vă costă nimic.

Nu este necesar un cont pentru a primi răspuns la întrebările referitoare la modul în care se desfășoară un proiect. În acest sens se poate utiliza formularul de contact sau puteți solicita o ofertă personalizată în funcție de cerințele dumneavoastră.

Suportul tehnic oferit se adresează în special clienților noștri și are legătură cu proiectele aflate în derulare sau cele deja finalizate (serviciile de mentenanță).

Cum obțin datele de autentificare în calitate de client?

În momentul semnării contractului de colaborare veți primi pe adresa de email de contact furnizată, toate datele si informatiile necesare în vederea autentificării în sistemul de management al proiectelor.

Doresc o modificare la proiectul aflat în derulare. Cum procedez?

Pentru a solicita modificări asupra proiectului dumneavoastră aveți la dispoziție următoarele variante:

1.Folosiți sistemul de asistență din meniul aflat în partea de sus a paginii. Puteți atașa fișiere și vă este accesibil serviciul de suport dedicat.

2.Puteți utiliza sistemul de cerere de modificare pentru orice secțiune a proiectului aflat în derulare. Asistentul virtual va facilita solicitările dumneavoastră în vederea modificării elementelor dorite. Nu trebuie decât să faceți click pe zona/elementul pe care doriți să operați modificări iar sistemul va transforma acțiunea dumneavoastră în mod automat într-o cerere.

3.Ne puteți contacta prin email sau telefonic în situația în care momentan nu aveți posibilitatea de a accesa sistemul online.

Care este numărul de modificări pe care îl pot solicita?

Numărul de modificări ce pot fi solicitate depinde de mai multi factori ce se pot discuta în prealabil si se vor menționa in anexa contractului de servicii de mentenanță.

Pachetele de mentenanță sunt personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră și sunt ajustabile în ceea ce privește acest număr de modificări ce pot fi solicitate.

Datele mele sunt accesibile și pentru alte persoane?

Datele sensibile ce vă privesc sunt criptate folosind algoritmi RSA/AES. În acest fel aveți certitudinea că ele nu vor putea fi accesate de către terți și vor fi în siguranță pe toată conexiunea formată între computerul dumneavoastră și serverul H & SEQ Total Consulting.

Sub nicio formă H & SEQ Total Consulting nu va divulga conținutul datelor dumneavoastră altor persoane/organizații/sisteme informatice.

După finalizarea proiectului imi mai pot accesa contul existent?

Contul dumneavoastră va rămâne activ după finalizarea proiectului pe o perioada de 12 luni. Fisierele ce apartin unui proiect, in momentul in care proiectul este finalizat - vor fi sterse. Din acest motiv, in cazul in care doriti sa aveți copii ale acestor fișiere, puteți menționa acest aspect inainte de finalizarea proiectului.

În cazul în care optați pentru servicii de mentenanță vi se asigură prioritate la serviciile de suport tehnic pentru orice întrebare/situație.

SUS