H & SEQ Total Consulting

Bazandu-ne pe experienta dobandita, reusim ca din visele clientilor nostri sa dezvoltam experiente web originale, cu impact pozitiv. Intotdeauna ne-a facut placere sa lucram cu oamenii, sa-i ascultam, sa gasim solutii si sa transpunem in practica cele mai bune idei.

Să facem cunoștință!

Salut! Noi credem cu tarie faptul ca o grafica de calitate, un design proaspat si serviciile personalizate sunt un punct de plecare pentru o colaborare reciproc avantajoasa. Suntem deschisi oricarei idei, ne place sa cunoastem detaliile afacerii tale, sa o cunoastem mai bine si impreuna, sa dezvoltam o poveste unica, de succes.

Fie ca-ti doresti o prezentare simpla in online sau poate doresti un magazin virtual prin intermediul caruia sa-ti extinzi afacerea, de la un logo pana la un manual de identitate a firmei (sau, de ce nu o identitate personala), o eticheta pentru produsul tau handmade sau consultanta de specialitate in domeniile securitatii in munca, situatii de urgenta, mediu si certificare ISO, noi, cei de la H&SEQ Total Consulting, avem in mod cert timp sa te ascultam si sa-ti transpunem intr-un mod accesibil si original ideile in practica.

H & SEQ Total Consulting

creativitate și strategie

160+

COLABORATORI

44%

TRAFIC SE FACE DE PE TERMINALE MOBILE

38%

MAI MULT SUCCES PENTRU O FIRMA CU PREZENTA ONLINE

77%

ROMANI ACCESEAZĂ INTERNETUL
SUS